Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Gracie – “Terrified”

Na zijn heftige tour in Europa met Angus en Julia Stone, stelt Isaac Gracie met trots zijn nieuwe single “Terrified” voor. Het nummer bestond een jaar geleden al als demo, maar is nu dus de eerste single van zijn opkomende nieuwe album. Daarvoor zat hij samen in de studio met Markus Dravs, producer van onder meer Arcade Fire, Mumford & Sons en Coldplay. Op dat nieuwe album is het nog even wachten tot de lente van 2018, maar Isaac is alvast razend enthousiast om dit nummer aan ons voor te stellen. Hij liet via zijn Facebook pagina weten dat het veel voor hem betekent en we het nu eindelijk kunnen horen zoals hij het vanaf het begin in zijn hoofd had.

In vergelijking met de demo, is deze versie van het nummer krachtiger en meer overheersend. Hoewel de demo iets intiemer en warmer is, kan deze versie ook wel gesmaakt worden. Het gaat van start met een kloppend hart, wat de hartelijkheid en oprechtheid van de zanger ook weerspiegelt. Het bouwt mooi op naar het refrein, waarna de gemoedelijke strofes het weer overnemen. Voor de liefhebbers van de demo, is het even wennen, maar geef het zeker een paar luisterbeurten. Meer ‘Isaac’ krijgen we pas binnen enkele maanden, maar tot dan zijn we even zoet met zijn EP The Death of You & I en dit nieuwe lied.

Facebook / Twitter / Website

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single rainbow frog biscuits - "It's All Fake Anyway"

De kans is groot dat rainbow frog biscuits een naam is die onbekend in de oren klinkt. Het alterego van Amber Louise…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Matt Corby - "Problems"

Door de ondertussen welgekende coronapandemie was het even stil langs Corby’s kant. Het tweede en laatste album van de Australische singer-songwriter dateert…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Neon Golden - “Hard To Find”

Geïnspireerd door een concert van The Bony King Of Nowhere in de Vooruit dacht Gentenaar Aaren Van De Maele: dat moet ik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.