banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wolfmother – “Freedom Is Mine”

Nog geen jaar na de release van hun vierde studio-album Victorious, verraste Wolfmother vandaag vriend en vijand met een video van de single “Freedom Is Mine” van hun opkomend album. Wanneer dat album zal uitkomen, blijft ons onbekend. Frontman Andrew Stockdale blijft namelijk nogal geheimzinnig over dat nieuwe album. Wat we wel al mogen weten is dat het nieuwe album de aloude Wolfmother-vibe naar een nieuwe level zal brengen. Headbangen verzekerd!

De nieuwe single gaf ons dan ook meteen het bekende Wolfmother-gevoel. Vanaf het moment dat Stockdale de eerste noten slaat op zijn gitaar, katapulteert hij ons terug naar enkele jaren geleden, toen de band hun bekendste schijf “The Joker And The Thief” losliet op de wereld. De band laat deze vibe niet meer ontsnappen gedurende de komende drie minuten. De garage-sound, de solo, de drums, de stem,… alles ruikt en hoort zoals men van Wolfmother verwacht. Dit belooft voor het opkomende album! Dat het maar snel voorbij is! Ondertussen blijven we ongeduldig deze plaat draaien.

Site / Facebook

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Drens - "Holy Demon"

De Duitse surfpunkband Drens brengt met “Holy Demon” hun derde single van dit jaar uit. In dit nummer legt de vierledige band…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Deep Purple - Turning To Crime (★½): Schim op een pensenkermis

Willen alle mensen die zaten te wachten op een nieuw album van Deep Purple even hun hand in de lucht steken? Blijft…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Tea Party – Blood Moon Rising (★★★½): Riffs en bakken drama

We vragen het ons soms af: waarom is The Tea Party enkel beroemd in Canada? Mogelijk heeft het te maken met het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.