Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Wyse – “5 Foot Power House (Run)”

Met een stem die doet terugdenken aan Björk en Karin Park en muziek die gelinkt wordt aan Wolf Alice, staat Wyse klaar met haar debuutsingle. Wyse is opgegroeid in klein dorpje in Petersfield en groeide mee met de muziekscene van Portsmouth. Daar ontwikkelde ze haar vele talenten, want ze is meer dan een zangeres. Ze is schrijfster, producer en multi-instrumentalist.

Haar debuutsingle ‘5 Foot Power House (Run)’ komt direct binnen door haar stem. Muzikaal is het niet veel vernieuwend, maar haar teksten gaan dieper dan de hedendaagse populaire muziek. In plaats van te zingen over een nieuwe relatie en hoe leuk dat is, graaft Wyse dieper en heeft ze het over bindingsangst. De muziek zorgt er voor dat je je als luisteraar ook opgejaagd voelt, net alsof jij ook achterna wordt gezeten. Maar dat gevoel zindert weg naar het einde toe. En dan is het nummer ineens gedaan op een moment dat je het eigenlijk niet verwacht. Dat zorgt ervoor dat je een beetje verloren achterblijft.

De muziek en de tekst van Wyse is gevuld met veel emoties die niet altijd geuit worden in popmuziek. Je krijgt van haar dus meer dan een deuntje dat in je hoofd blijft zitten.

30 oktober 2017

About Author

Katrien De Geyter


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief