Muzieknieuwtjes

Mura Masa eerste headliner Dour 2018

Van 11 tot 15 juli 2018 kan je beter jouw agenda vrij houden, want dan is er de dertigste editie van het Dour Festival. Nog steeds in Dour en nog steeds met de betere alternatieve muziek. Drie maand na hun editie van 2017, hebben ze bij het festival al een headliner te pakken die ze met ons willen delen. Op vrijdag speelt Mura Masa er namelijk een exclusieve set waarbij hij zijn nieuwe plaat zal voorstellen. Op 17 november gaan de tickets voor het festival al in verkoop en ook de site zit in een nieuw kleedje, allemaal zeer fijn. Het festival heeft nog meer verrassingen in ons in petto, wat die zijn zullen we in de komende maanden te weten komen.

27 oktober 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief