Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cautious Clay – “Joshua Tree”

Cautious Clay is nog een jonkie in de muziekscene, maar misschien dat sommigen hem al kennen van zijn eerder uitgebracht debuutsingle “Cold War” waarmee hij toch wat succes kende. Zo stond hij op nummer één op Hype Machine’s Popular Chart en is het lied op één maand tijd al meer dan een half miljoen keer beluisterd op Spotify. Nu is de man terug met een nieuwe single.

“Joshua Tree” klinkt soulvol en warm, maar met enkele duidelijke r&b-, jazz- en elektronische invloeden. De onderliggende beat werkt hypnotiserend en wanneer de backing vocals tijdens de refreinen de stem van Clay bijstaan, word je gegarandeerd meegenomen. Ondanks dat hij nog vrij nieuw is in de muziekwereld weet hij toch een stevige en volwassen sound af te leveren. Hij neemt beetjes van overal en maakt er dan zelf een zeer geslaagde melting pot van. Deze 24-jarige is alvast iemand om in de gaten te houden!

Facebook / Twitter / Soundcloud

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Paul Weller - Fat Pop (★★★½): Nog steeds even stijlvol

Paul Weller is één van de officieuze ambassadeurs van de klassieke Britse popcultuur. De zestiger is dan ook al enkele decennia actief…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cautious Clay – “Wildfire”

Cautious Clay, ook wel bekend als Joshua Karpeh, is een Amerikaanse singer-songwriter die in verschillende genres experimenteert, zoals hiphop, rhythm-and-blues en indiepop….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Leon Bridges - "Motorbike"

De klassieke stijl van Leon Bridges kan worden omschreven als hedendaagse soul en r&b met een retro kantje. Aan de hand van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.