Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lewis Capaldi – “Fade”

Lewis Capaldi is een naam die ondertussen al een belletje zou moeten doen rinkelen. Zijn debuutsingle “Bruises” werd via Spotify twintig miljoen keer gestreamd in 83 verschillende landen. Opvolger “Lost On You” was een even hartverscheurend lied en eind deze maand verschijnt de eerste EP van Capaldi. In thuisland Schotland verkoopt hij al zalen uit en Belgische fans kunnen hem voor het eerst live aan het werk zien in Vorst Nationaal op 13 november waar hij opent voor Rag’N’Bone Man. Nog zo’n man die een hele zaal kan doen daveren met zijn stem alleen.

Nieuwe single “Fade” zal ook op de EP Bloom komen te staan en gaat opnieuw over hartpijn. Het lied begint met een piano en de diepe stem van Lewis. In het refrein komen er strijkers bij en schreeuwt Capaldi zijn stem kapot over een relatie die eigenlijk al lang gedaan moest zijn. Maar de zanger kan duidelijk nog geen afscheid nemen. ‘Don’t fade away’ vraagt hij. Nadat de drums erbij komen, gaat Lewis naar het einde toe over in een zachte falsetstem om breekbaar te zingen ‘I’d end up so caught up in need of your demons’. Het nummer eindigt met een laatste keer het refrein en – hoe kon het ook anders – een trage fade-out.

Facebook / Twitter / Instagram

6 oktober 2017

About Author

Emma Vierbergen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief