Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Killers – “Some Kind Of Love”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Killers – “Some Kind Of Love”

Volgende week verschijnt het nieuwe album van The Killers. Uit Wonderful Wonderful konden we al drie nummers horen. De titeltrack, de sterke single “Run For Cover” en “The Man”. Nu lost de band nog een vierde voorsmaakje uit die plaat. “Some Kind Of Love” is het rustigste dat we al van die plaat hoorden, maar het is zeker niet slecht. Op 22 september verschijnt het nieuwste album van de band, hopelijk komen ze binnenkort ook nog eens naar België.

Bij een eerste luisterbeurt deed het ons denken aan Coldplay en ook bij een tweede blijft die vibe hangen. Natuurlijk niet de Coldplay van vroeger, maar wel de hedendaagse versie met hun dromerige synths en dramatische sfeer. Dat is waar “Some Kind Of Love” rond draait. Een bescheiden piano, de stem van Brandon Flowers in de belangstelling hier en daar vergezeld door een echo en wat lichte percussie. Een echte explosie zit er niet in, en die zachtheid werkt precies wel. Het zorgt voor een rustpunt in de bombastische muziek waarvoor The Killers tegenwoordig bekend staat. Goed dat ze dit aandurven, al hadden ze net iets meer van Coldplay mogen weggaan.

/ /

3589 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Killers - "Your Side of Town"

Minder dan een week geleden nog maar zette The Killers een punt achter Pukkelpop 2023 met een concert zoals we dat konden…
InstagramLiveRecensies

The Killers @ Pukkelpop 2023: Afgelikt, afgesloten

Qua hitmachines uit de vroege jaren 2000 vind je ze tegenwoordig nog amper even relevant als The Killers. Voor een groot deel…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche verder aan met Florence + The Machine en The Killers!

Het festivalnieuws is de afgelopen weken amper bij te houden, en al zeker niet meer nu ook Pukkelpop in gang geschoten is….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.