Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar And The Wolf – “Runaway”

Er was eens een zanger, genaamd Max Colombie, die de Belgische muziekwereld op zijn kop zette! Oscar And The Wolf is wellicht het mooiste sprookje van België en begint met het aankomend album Infinity aan een nieuw hoofdstuk. Doorheen de laatste maanden bleek dat het nieuwe hoofdstuk, het succesvolste hoofdstuk van Oscar And The Wolf zal worden. Twee Sportpaleizen en talloze hits liegen niet.

“Runaway” is de derde single van de nieuwe plaat die eind september in de rekken ligt. De festivalbezoekers die Max Colombie en band vorige zomer aan het werk zagen, mochten al enkele voorproefjes live bewonderen en “Runaway” was daar één van. “So Real” en “Breathing” legden de lat al hoog maar Runaway geraakt daar zelfs met gemak over. “Runaway” is nog sexier en dansbaarder dan zijn voorgangers en zal zonder twijfel minstens even hard worden meegezongen op de uitverkochte concerten! Oscar And The Wolf zijn in de Benelux al wereldsterren, maar zullen vanaf 29 September heel de wereld in hun ban trekken. Het sprookje zal ongetwijfeld verder gaan… in binnen- en buitenland!

Site / Facebook / Twitter / Instagram

1248 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Game - "A.I. With The Braids" (feat. Lil Wayne)

Oude rot The Game brengt met zijn eerste single van het jaar een ode aan NBA-legende Allen Iverson, een speler die het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maxine Ashley - "Runaway"

De New Yorkse Maxine Ashley werd op haar dertiende online ontdekt door producers nadat haar video’s viraal gingen. Het leverde haar uiteindelijk…
LiveRecensies

Lokerse Feesten: Dag 10 met o.a. Oscar & The Wolf en Arsenal

Tien dagen lang was Lokeren de Belgische hoofdstad van de muziek en konden we er terecht voor heel wat knappe optredens van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.