Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe Single Kai Wén – “Too Long”

Een halfjaar na zijn overwinning in De Nieuwe Lichting brengt Kai Wén zijn tweede single uit. Net als “Deep” staat “Too Long” bol van trap beats overgoten met laid-back rap à la Drake. De Bruggeling haalt naar eigen zeggen vooral inspiratie bij R. Kelly en Chris Brown en dat hoor je ook in zijn nieuwste single.

De track wordt geopend met een poppy pianostukje dat al snel ondersteund wordt door een uptempo R&B beat. Wanneer het refrein ingezet wordt, kunnen we moeilijk blijven stilzitten. De zomer mag dan wel bijna voorbij zijn, met deze track zullen de temperaturen snel weer stijgen. “Too Long” is tropisch, dansbaar en opzwepend. Op het artwork staat te lezen dat “Too Long” geproduced werd door Fushubi, wat Kai Wén’s artiestennaam als producer is. Sterk solowerk van eigen bodem dus.

Van een eventueel aankomende EP of album is momenteel nog geen sprake maar wij kijken alvast uit naar meer materiaal van de Brugse rapsensatie.

Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kai Wén - "Name"

Binnenkort weten we wie De Nieuwe Lichting van 2019 wint en in de voetsporen van o.a. Tamino, Portland, Brihang, Equal Idiots en…
LiveRecensies

Het Grote Pukkelpop Verslag 2017 Deel 6: De Belgen

Het voorbije weekend kon je Dansende Beren terugvinden op de weide of in één van de vele tenten op het terrein van…
LiveRecensies

Finale De Nieuwe Lichting 2017 @ AB: acht bands bewijzen wat ze waard zijn

Voor het vijfde jaar op rij organiseerde Studio Brussel dit jaar De Nieuwe Lichting. Een zoektocht naar nieuw muzikaal talent van eigen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.