Nieuwe singles

Debuutsingle Mauwe – “That’s All”

Achter het gloednieuwe Mauwe zit het duo Jay en Portia uit Bristol. Ze liepen elkaar telkens weer tegen het lijf, waardoor een muzikale samenwerking onvermijdelijk bleek. Hun debuutnummer “That’s All” steekt in een pastelkleurige verpakking en is meteen een hartige opener.

De intro doet denken aan het tedere Oh Wonder, vanaf Jay de leidende stem van Portia ondersteunt. Dat gevoel blijft plakken tijdens de rest van het nummer, maar zwakt af naarmate de synths zich doordrukken. Na het refrein krijgt het nummer een ander, energieker karakter. Een relaxed elektronisch deuntje met de nodige emotionele thematiek. Ditmaal over eerder (on)toevallige relaties, iets waar Mauwe zeker genoeg over weet. Ze mogen er ons gerust nog het een en ander over vertellen met even goede singles.

Facebook / Twitter / Instagram

31 augustus 2017

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief