Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Intergalactic Lovers – “River”

Vandaag wordt de tweede single van Intergalactic Lovers’ derde album voorgesteld. De opvolger van “Between The Lines” heet “River”, en is vanaf vandaag overal te beluisteren. Vanaf nu is het wachten op Exhale, hun derde plaat. Dat stellen ze voor in de AB op 2 november, maar voor de grote fans heeft de band wat in petto. Op 13 september kan je namelijk bij Unday Records in Gent hun plaat afhalen en laten signeren door de band zelf! Diezelfde fans kunnen hun hart dubbel ophalen, want ze krijgen er een kaartje voor een exclusieve live showcase bovenop.

“River” klinkt fris, een zwevend gitaartje met een simpele drum zetten het nummer in. De stem van Chedraoui kruidt het geheel lekker af tot een catchy popsong die naar meer doet smachten. Intergalactic Lovers is duidelijk zijn kunstjes nog niet verleerd. Het enige wat wij je kunnen aanraden is om die plaat zo snel mogelijk te bemachtigen, want ‘t zal de moeite waard zijn!

 /  /  / 

25 augustus 2017

About Author

Yolan Devriendt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief