Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Killers – “Wonderful Wonderful”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Killers – “Wonderful Wonderful”

The Killers lieten onlangs nog hun ongezouten mening weten over de staat van hedendaagse rockbands. Volgens hen worden deze niet meer groot gewoon omdat ze niet goed genoeg zijn. Vreemd voor een band die nu zelf ook niet de beste platen uitbracht. Op 22 september komen ze met een vervolg voor Battle Born en die zal Wonderful Wonderful heten. Eerder hoorden we daaruit al “The Man” en “Run For Cover”, nu komen ze met de dreigende titeltrack.

Een zwoele baslijn vormt de basis voor deze song. Het leidt de song helemaal in waarna er een hoopvol refrein uit voortkomt. Brandon Flowers toont nog eens dat hij goed kan zingen, maar meer zit er precies ook niet in. Het is niet echt een hit, maar dat zal ook niet de bedoeling zijn van deze song. Meer een extra voorsmaakje voor hun plaat en een extra verwennerij voor de fans. Het is de opener van de plaat en daardoor lijkt het de luisteraar ook echt in het album te trekken. Op het eind krijgen we toch weer wat bombast van The Killers met een snedige gitaar als dessert. Het gaat veel richtingen uit, maar “Wonderful Wonderful” lijkt een goed gekozen titel voor dit nummer.

/ /

3516 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche verder aan met Florence + The Machine en The Killers!

Het festivalnieuws is de afgelopen weken amper bij te houden, en al zeker niet meer nu ook Pukkelpop in gang geschoten is….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BLOODHYPE – "Glamour"

Wat startte als een klein punkproject waarbij onder kennissen casual gejamd werd, mondde uit in vier vrienden die samen songs begonnen te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Killers - "boy"

De productiviteit van The Killers kent de laatste tijd geen grenzen. De band bracht in 2020 en 2021 een album uit en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.