Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Melanie De Biasio – “Your Freedom Is The End Of Me”

Op deze prachtige zomerse dag worden we alweer verwend door de nieuwste single van Melanie De Biasio. Enkele maanden terug trad ze opeens op de voorgrond met “Gold Junkies”, de eerste single van haar nieuw album Lilies, dat op 6 oktober in de rekken zal verschijnen. Met haar nieuwste single “Your Freedom Is The End Of Me” breit ze een mooi vervolg aan deze eerste single en doet ons op deze manier nog meer uitkijken naar de release van haar derde langspeler.

Het is alweer de bijna streelbare stem van Melanie die ons op deze single zonder enige moeite weet omver te blazen. Al na enkele seconden begeven we ons in een muzikale hemelse wereld waarin een sigaret en een glas rode wijn de hoofdrol innemen. Het wordt dringend eens tijd dat deze vrouw wat meer aandacht krijgt, want zo’n pure muziek als die van Melanie, dat hoor je in België jammer genoeg veel te weinig.

Facebook / Twitter

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
AlbumsRecensies

Grace Cummings - Ramona (★★★★½): Gracieus, groots, geweldig

We schreven het vroeger al en we herhalen het nog eens: Grace Cummings heeft een dijk van een stem. De Australische singer-songwriter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.