Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thirty Seconds To Mars – “Walk On Water”

Vier jaar moeten de fans van Thirty Seconds To Mars al wachten op nieuw werk van de band. Frontman Jared Leto was wel te zien in verschillende films waarbij hij onder meer The Joker speelde in Suicide Squad. Toch kregen we niets van muziek waardoor het voor sommigen onduidelijk was of de band ooit zou terugkeren (omdat ze al een jaar aan het teasen waren). Vandaag komt daar verandering in, want met “Walk On Water” is er terug nieuwe muziek van de groep te horen. De grote vraag hierbij is: keert de band terug naar de gitaren? Het antwoord lees je hieronder.

De beelden bij het nummer werden door een publiek verzameld op 4 juli om dan samen te brengen in dit nummer. Dat is ook hoe “Walk On Water” klinkt, eentje voor het publiek. De bombast is nog steeds aanwezig en de stem van Jared Leto spreekt nog steeds tot de verbeelding. Toch lijkt het ons dat de gitaren van de band weer op de achtergrond verdwijnen en de synthgeluiden de bovenhand nemen. “Walk On Water” heeft die grootse sfeer dat zeker op This Is War kan terughoren (gewoon als vulling), of bij de betere songs van hun vorige Love Lust Faith + Dreams. We zijn er dus niet helemaal uit hoe we ons moeten voelen bij die nieuwe single maar dat hij terug groots klinkt, is een understatement.

 /  / 

3389 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Leprous - Pitfalls (★★★★): Wat als je stemmingswisselingen in muziek kon gieten

Met Pitfalls bouwt Leprous voort op de fundamenten die nummers als “Malina” en “The Last Milestone” (beide van hun laatste album Malina) hebben gegoten. Leprous…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #10

Iedere week worden we om de oren geslagen met nieuwe albums. Omdat het moeilijk is om ieder album zijn eigen review te…
LiveRecensies

Thirty Seconds To Mars @ Lotto Arena: Praatje met het publiek

We moeten het wel toegeven, Jared Leto is één van de weinige personen die er in slaagt om zowel een succesvolle, muzikale…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.