Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rae Sremmurd – “Perplexing Pegasus”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rae Sremmurd – “Perplexing Pegasus”

De twee broers Slim Jxmmi en Swae Lee, beter bekend onder de naam Rae Sremmurd, hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om hun huidige succes te bereiken. In 2015 was er hun debuutalbum Sremmlife, een jaar later volgde Sremmlife 2 en werden ze wereldwijd bekend door de single “Black Beatles”. Dit jaar gaan ze vrolijk verder en vervolledigen ze het rijtje met – surprise, surprise –  Sremmlife 3. Een releasedatum is er nog niet, een nieuwe single dan weer wel.

Op “Perplexing Pegasus” zorgt Swae Lee terug voor een refrein dat je al snel uit het hoofd wilt kennen omdat het zo lekker meezingt. De tekst gaat over hun favoriete onderwerpen money, fame and bitches maar met Mike WiLL Made-It als producer is dat allemaal niet zo erg. De beat klinkt net zoals de jongens eruitzien: een beetje dirty, heel erg gangsta en vooral super smooth. De trapbeats van de populaire producer lijken wel gemaakt voor dit hiphopduo. Ze hebben overigens heel wat te danken aan Mike WiLL Made-It: ze zitten onder zijn label EarDrummers en hij verzorgde ook de sound van hun grootste hits “Black Beatles” en “No Type”.

Hoewel beide broers ook bezig zouden zijn met het uitbrengen van soloalbums, kunnen we dus al beginnen uitkijken naar hun derde gezamenlijke album. Met “Perplexing Pegasus” hebben ze alvast een voltreffer vast!

Facebook / Twitter / Youtube / SoundcloudInstagram

Related posts
InstagramLiveRecensies

Post Malone @ Sportpaleis: Stortbui aan hits

Het was alweer een tijdje geleden dat Post Malone nog eens de oversteek maakte van zijn stekje in Utah naar het Europese…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rae Sremmurd - "Torpedo"

Sinds hun doorbraak in 2015 is het Amerikaanse duo Rae Sremmurd niet meer weg te denken uit de snel evoluerende hiphopwereld. Als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Brown - "Winter"

De zatte nonkel van de hiphopwereld is terug. Geen coronaprojectje voor Danny Brown, die zich sinds Uknowwhatimsayin¿ uit 2019 vooral focuste om zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.