Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alayna – “High Off You”

In februari dit jaar maakte Alayna haar debuut met haar veelbelovende single “Falling Autumn”, geproducet door Astronomyy. Vandaag lost ze haar tweede single “High Off You” – deze keer met producer Maths Time Joy – en voldoet hiermee ruimschoots aan de verwachtingen die al door “Falling Autumn” geschept werden. De 23-jarige Alayna Powley, afkomstig uit Nieuw-Zeeland en wonende in Brooklyn (NY) maakt hedendaagse R&B waarmee ze de hippe New Yorkse sfeer rechtstreeks weerspiegelt.

Alayna heeft een heel herkenbare sound en beide singles liggen nogal in dezelfde lijn. Toch is “High Off You” zeker geen minderwaardige opvolger voor “Falling Autumn”. Met haar heerlijk sensuele stem brengt Alayna met “High Off You” een intens zomerse sfeer, maar toch heeft het veel meer in zich dan een ordinaire zomerhit. Een zwoele zomeravond, een lichtjes high gevoel, een dromerig sfeertje, weergegeven door een retro-instagramfilter. Dit is het beeld dat “High Off You” oproept. Zowel binnen als buiten de VS groeit de belangstelling voor deze nieuwe R&B prinses. Het is nieuwsgierig afwachten naar meer werk van haar. Dit is een sterk nummer, maar of haar muziek vernieuwend blijft en ook in de winter aanslaat, is de vraag waar haar komende EP vermoedelijk antwoord op zal bieden.

Facebook /  / 

https://soundcloud.com/alaynamusic/high-off-you-2

Related posts
AlbumsRecensies

Ferdous - Dreamland (★★★½): Flitsend neonlandschap

Stilzitten staat niet meteen in het woordenboek van de Afghaans-Nederlandse Ferdous Dehzad. De songwriter en producer verscheen rond 2016 op onze radar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andra Day - "Where Do We Go"

Andra Day werd in een winkelcentrum waar ze zong opgemerkt door de toenmalige vrouw van Stevie Wonder en die bracht de bal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Snoh Aalegra - "Sweet Tea"

Snoh Aalegra serveert haar nieuwe single “Sweet Tea” speciaal voor wie van mening is dat de liefdesliedjes van Michael Jackson het beste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.