Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Starsailor – “All This Life”

Geruisloos is Starsailor bezig aan een comeback. Enkele weken geleden losten ze hun eerste single in acht jaar en op 1 september komt daar nog een album bij. Het nieuwe album All This Life volgt op All The Plans uit 2009 waarop de hit “Tell Me It’s Not Over” stond. Terwijl “Listen to Your Heart” nog lekker door rockte, komen ze nu weer tot rust in hun typische stijl met titeltrack “All This Life”.

Het nummer duurt net geen drie minuten, en is op zich de perfecte lengte voor een radiohit. Dat heeft “All This Life” dan ook allemaal in zich. De overdreven melig klinkende piano en de gevoelige stem van James Walsh geven het nummer een hoopvol gevoel. Hoewel dat soms ook kan resulteren in iets te veel overkill, werkt het bij Starsailor als geen ander. Het is een perfecte Britpop song die een frisse melodie bevat en zo iedereen tevreden stelt. Na al die jaren rust is Starsailor zeker nog niet afgeschreven.

Website / Facebook / Twitter / Instagram

 

 

21 juli 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief