Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Neck Deep – “Motion Sickness”

Fans van de betere pop punk verenigt u allen want Neck Deep heeft een nieuwe single uit! Het kwintet afkomstig uit Wales heeft, ondanks het feit dat de gemiddelde leeftijd van de leden zo’n 24 (!) jaar bedraagt, al een heel mooi parcours afgelegd. Getuigen daarvan zijn de verschillende internationale tours, steeds groter wordende shows en de immer groeiende fanbase. De band werd door het grote publiek opgepikt met hun debuutalbum Wishful Thinking (2014) en ook opvolger Life’s Not out to Get You (2015) heeft de jongens geen windeieren gelegd. Opvolger The Peace and the Panic, verwacht op 17 augustus 2017, moet de weg van Neck Deep richting succes verder plaveien en daarom lossen de heren alvast een, in onze ogen, toekomstig hitje van de nieuwe plaat.

Neck Deep serveert met “Motion Sickness” een nummer dat ‘volgens het boekje’ is gemaakt, maar dan op zo een oprechte manier dat het ontwapenend werkt. Van vernieuwing geen sprake maar soms moeten we eerlijk zijn en toegeven dat men soms gewoon met zijn fikken van een goed werkend recept moet blijven en het gewoon moet volgen. En laat Neck Deep nu perfect weten wat ze aan het uitspoken zijn in de pop punk keuken! De gitaren trakteren onze trommelvliezen op vrolijke, uptempo riffs terwijl frontman Ben Barlow vrolijk zingend een metafoor over wagenziekte aanhaalt. De nieuwe Neck Deep is dansbaar en indien de heren aan dit tempo blijven voortrazen is een preventieve Touristil misschien geen slecht idee.

Wie Neck Deep aan het werk wil zien kan op maandag 16 oktober in de AB terecht.

Site / Facebook / Twitter / Instagram

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Citizen - "I Want To Kill You"

In 2013 drukten de mannen van Citizen hun stempel op alternatieve rock met hun eerste album “Youth“. Met nummers als “Sleep” en…
AlbumsRecensies

Neck Deep - All Distortions Are Intentional (★): De pijnpunten aangescherpt

De kleine poppunkrevival die we in het begin van de jaren 2010 kenden lijkt intussen een stille dood gestorven. Bands als The…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Neck Deep - "Fall"

Het is inmiddels bijna acht jaar geleden dat we aangenaam kennismaakten met Neck Deeps debuut Rain In July. De balans tussen corny songteksten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.