Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BRNS – “Hurts”

De zomer is ingezet, de vakantie kan officieel van start gaan en om dit te vieren brengt BRNS als verrassing plotsklaps een nieuwe EP Holidays uit. Na intensieve tournées met bands als Django Django en Cloud Nothings vonden ze toch nog even de tijd om de studio in te duiken. De lead track “Hurts” krijgt alvast een bijhorende kunstzinnige videoclip. Het Brusselse drietal is doorgaans dan ook niet vies van wat experimentele visuals en geluiden.

“Hurts” klinkt opmerkelijk vrolijker dan wat we van de band gewoon zijn. Een psychedelische gitaarlijn kabbelt om de vocals heen en barst ten gepaste tijde uit in een explosie van hoekige drum, stevige riffs en verdwaalde melodicas . BRNS eigent zich de definitie van ontspoorde indie weer helemaal toe.

De rest van de EP kan je beluisteren op Spotify, Itunes en Deezer.

Facebook / Instagram / Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.