Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Moses Sumney – “Doomed”

Moses Sumney loste gisteren z’n nieuwste single “Doomed” via z’n nieuwe platenlabel Jagjaguar. Het is de eerste single uit z’n veelbelovende debuutplaat, waarover we jammergenoeg bitter weinig weten. De laatste maanden was Moses Sumney vooral op de baan en enkele maanden geleden annuleerde hij nog z’n Belgische show in de Cactus, wegens onvoorziene omstandigheden omtrent de opnames voor zijn debuutplaat.

Z’n nieuwste single “Doomed” is een nummer dat ons meteen bij de keel weet te grijpen. De single klinkt heel erg dromerig en opvallend is dat het nummer heel minimalistisch is opgebouwd, terwijl Moses Sumney alle facetten van z’n stem aan de wereld tentoonstelt. De bijhorende clip is zeker ook de moeite om eens te bekijken. Op 3 november speelt Moses Sumney een show in Cactus muziekcentrum te Brugge en op 20 november is hij te zien in de Botanique te Brussel, twee niet te missen shows als je het ons vraagt.

Facebook/ Twitter

28 juni 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief