Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mauger – “Grace Plays Alone”

De heren van Mauger zijn alweer een single rijker en deze willen we jullie uiteraard niet ontnemen. Mauger is het muzikale project van frontman Mauger Mortier, die zich de dag van vandaag laat versterken door enkele uitstekende muzikanten die al heel wat ervaring opdeden met voorgaande bands. Hun nieuwste single “Grace Plays Alone” klinkt doorgaans nogal rustgevend, terwijl het op bepaalde momenten toch best wel pittig kan klinken.

Mauger is een band die wij met Dansende Beren al een tijdje volgen. Voor de geïnteresseerden onder jullie, op YouTube zijn twee songs van Mauger terug te vinden en eerlijk gezegd, het is praktisch onmogelijk om er iets slechts over te zeggen. Het is vooral de stem van frontman Mauger Mortier die ons vanaf seconde één weet mee te nemen op een super aangename trip door het bos, terwijl de zonnestralen zachtjes op onze huid neervallen. Mauger heeft heel veel potentieel, dat is duidelijk!

Facebook/ Youtube

27 juni 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter