Nieuwe single Parcels – “Overnight”
Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Parcels – “Overnight”

Bij deze zomerse temperaturen horen uiteraard zomerse muziekjes en daar zorgen de heren van Parcels voor. Mensen die Parcels nog niet kennen, niet getreurd. Het is een relatief jonge band afkomstig uit Australië, die zich momenteel in Berlijn heeft gevestigd. Wij zagen ze al eens aan het werk als voorprogramma van Two Door Cinema Club en wisten toen al dat er hen een grote toekomst stond te wachten. De voorbije jaren verwenden ze ons al met enkele verrukkelijke singles en nu zijn ze helemaal terug met hun nieuwste hit “Overnight”.

Voor deze nieuwe single werkten ze samen met niemand minder dan de heren van Daft Punk en dat is duidelijk hoorbaar. Zodra het lied van start gaat, merk je al meteen de tussenkomst van Daft Punk. Het klinkt zomers, dansbaar, groovy, sexy en vooral heel erg aanstekelijk. Op momenten als deze zijn zulke singles gewoon het beste wat ons kan overkomen. Mensen die zich eens op en top zomers willen voelen, leg dan vandaag zeker eens deze nieuwe single op.

Facebook

21 juni 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief