Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coldplay – “All I Can Think About Is You”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coldplay – “All I Can Think About Is You”

Binnen iets minder dan een week staan de mannen van Coldplay twee keer in het Koning Boudewijnstadion. Omdat er op 14 juli ook een nieuwe EP van de band verschijnt, werd het tijd om nog eens een nieuwe single te releasen. Eerder hoorden we al “Hypnotised” en nu komt de band met een tweede single “All I Can Think About Is You”. Met deze twee nummers in het achterhoofd, lijkt het enige (zware) minpuntje op de EP de single met The Chainsmokers te zullen zijn, jammer.

De song begint erg zacht en laat eerst een zachte sfeer ontstaan. Na iets meer dan twee minuten ontstaat dan een pianoriedel die wat doet denken aan de hoogdagen van de band met “Clocks”. Als het dan opbouwt naar de epische climax, zou je gaan denken dat er enkele beats zullen volgen maar niets is minder waar. Een heuse gitaarsolo boordevol bombast laat een hoopvol licht schijnen op het einde van deze song. Dit is niet minder dan episch en één van de betere songs die we van de band hoorden in een lange tijd. Hopelijk timmeren ze hiermee aan een weg terug naar de basis.

Site / Facebook / Twitter

3662 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Chainsmokers - "Summertime Friends"

Kettingrokers sterven over het algemeen sneller dan niet-rokers. De muzikale boerenjaren van The Chainsmokers zijn dan ook wel ongeveer op een hand…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

Nieuwe single ILLENIUM & American Teeth - "Insanity"

Velen kennen ILLENIUM van zijn stevige future bass en trapmuziek, zoals op zijn samenwerking “Takeaway” met The Chainsmokers of zijn remix van…
2022Features

De beste concertfoto’s van 2022 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2022: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.