Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Coldplay – “All I Can Think About Is You”

Binnen iets minder dan een week staan de mannen van Coldplay twee keer in het Koning Boudewijnstadion. Omdat er op 14 juli ook een nieuwe EP van de band verschijnt, werd het tijd om nog eens een nieuwe single te releasen. Eerder hoorden we al “Hypnotised” en nu komt de band met een tweede single “All I Can Think About Is You”. Met deze twee nummers in het achterhoofd, lijkt het enige (zware) minpuntje op de EP de single met The Chainsmokers te zullen zijn, jammer.

De song begint erg zacht en laat eerst een zachte sfeer ontstaan. Na iets meer dan twee minuten ontstaat dan een pianoriedel die wat doet denken aan de hoogdagen van de band met “Clocks”. Als het dan opbouwt naar de epische climax, zou je gaan denken dat er enkele beats zullen volgen maar niets is minder waar. Een heuse gitaarsolo boordevol bombast laat een hoopvol licht schijnen op het einde van deze song. Dit is niet minder dan episch en één van de betere songs die we van de band hoorden in een lange tijd. Hopelijk timmeren ze hiermee aan een weg terug naar de basis.

Site / Facebook / Twitter

16 juni 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief