Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Everything Everything – “Can’t Do”

Het is nog net geen twee jaar geleden dat Get To Heaven, de laatste plaat van Everything Everything, uitkwam. Toch zijn ze nu alweer terug met een nieuwe plaat. De Britten laten er geen gras over groeien! A Fever Dream heet de plaat en hij verschijnt al op 18 augustus. Het werd geproduced door James Ford (Arctic Monkeys, Foals, Depeche Mode) wat op zich niet slecht kan zijn. Omdat nieuwe muziek ook wel fijn is, brengt de band al een eerste single uit die plaat. “Can’t Do” heet het nummer en het lijkt er op dat Everything Everything het net wel kan doen.

Zoals al hun andere singles is ook “Can’t Do” weer een unieke mix van verschillende genres. Iets wat je enkel aan de band zelf kan toeschrijven en geen vergelijking bij kan maken. Het nummer begint met een synthlijn die al snel wordt bijgestaan door de unieke stem van Jonathan Higgs. Samen met de achtergrondzang komen we naar een euforisch refrein. Het is extreem aanstekelijk maar toch kruipt er iets experimenteel in het geheel. Fijn liedje alweer van een band die het nog ver zal schoppen.

Website / Facebook / Twitter

Tracklist:

Night Of The Long Knives
Can’t Do
Desire
Big Game
Good Shot, Good Soldier
Run The Numbers
Put Me Together
A Fever Dream
Ivory Tower
New Deep
White Whale

14 juni 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief