Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Angus and Julia Stone – “Snow”

Het leven ziet er weer rooskleurig uit voor broer en zus Stone. Na soloplaten van Angus (met Dope Lemon en Lady of The Sunshine) en Julia maakten ze in 2014 hun reünie met Angus & Julia Stone, een plaat die baadde in rooskleurige en vederlichte liedjes. De emotionele weerhaakjes die we vonden in voorganger Down The Way waren toen soms ver te zoeken. Met hun nieuwe single “Snow” lijken Angus en Julia nog steeds de weg van de zorgeloze liedjes te bewandelen.

“Snow” is de voorbode van een nieuw album dat in september zou verschijnen. Julia’s echoënde la la la’s gecombineerd met Angus’ dromerige gitaar en een drumcomputer zorgen voor een zomers sfeertje. De nieuwe single betekent ook een nieuw hoofdstuk in de samenwerking tussen de broer en zus. Deze keer namen ze alles zelf op en produceten ze het helemaal zelf in de Belafonte studio van Angus in Byron Bay. Het nummer ontstond tijdens de opnames van hun nieuwe album waar het duo acht weken lang intens samenwerkte. Het resultaat is een dromerig en zomers nummer dat maar heel weinig met echte sneeuw te maken heeft.

Angus & Julia Stone brengen hun nieuwe plaat uit in september en komen die op 12 oktober voorstellen in Vorst Nationaal.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

13 juni 2017

About Author

Jasper Verfaillie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief