Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single liv – “Heaven”

Het is bijna een jaar geleden dat de Zweedse supergroep liv voor een zwoele nazomer zorgde met hun succesvolle debuutsingle “Wings of Love”. Deze band bestaande uit Lykke Li en leden van Peter, Björn & John en Miike Snow, trok meteen een waas van mysterie rond zich heen. De groep ontdeed zich van elke verplichting of vorm van verwachting. In de plaats van de gebruikelijke single en albumaankondigingen kregen we af en toe een kunstzinnige foto, flard tekst of een video. Al de resultaten uit dit organisch project hadden wel één iets gemeenschappelijk: bewondering voor de onmetelijke omvang van het leven en de liefde. Hun nieuwe single “Heaven” is daar geen uitzondering op.

Na het duistere “Dream Awake” is deze nieuwe single weer een zucht van verlichting. “Heaven” gaat over geloven in het leven en beseffen dat de hemel op aarde te vinden is als je goed zoekt. Dit hoopvol thema wordt prachtig geïnstrumenteerd met een sfeer die tussen weemoed en optimisme zweeft. De zweverige slaggitaar en glinsterende keyboards dragen een gitaarriff die deze zomer nog veel in ons hoofd zal blijven nazinderen. Met zo’n leuk liedje zijn we wel even zoet!

Website / Facebook

10 juni 2017

About Author

Jan Kurvers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief