Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single liv – “Heaven”

Het is bijna een jaar geleden dat de Zweedse supergroep liv voor een zwoele nazomer zorgde met hun succesvolle debuutsingle “Wings of Love”. Deze band bestaande uit Lykke Li en leden van Peter, Björn & John en Miike Snow, trok meteen een waas van mysterie rond zich heen. De groep ontdeed zich van elke verplichting of vorm van verwachting. In de plaats van de gebruikelijke single en albumaankondigingen kregen we af en toe een kunstzinnige foto, flard tekst of een video. Al de resultaten uit dit organisch project hadden wel één iets gemeenschappelijk: bewondering voor de onmetelijke omvang van het leven en de liefde. Hun nieuwe single “Heaven” is daar geen uitzondering op.

Na het duistere “Dream Awake” is deze nieuwe single weer een zucht van verlichting. “Heaven” gaat over geloven in het leven en beseffen dat de hemel op aarde te vinden is als je goed zoekt. Dit hoopvol thema wordt prachtig geïnstrumenteerd met een sfeer die tussen weemoed en optimisme zweeft. De zweverige slaggitaar en glinsterende keyboards dragen een gitaarriff die deze zomer nog veel in ons hoofd zal blijven nazinderen. Met zo’n leuk liedje zijn we wel even zoet!

Website / Facebook

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lykke Li - "BRON"

“I Follow Rivers” zette haar op de kaart en daar is ze nog steeds vooral bekend voor, maar Lykke Li heeft naast…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Falcon Jane - "Heaven"

Eerder dit jaar wist Falcon Jane onze aandacht te trekken met “The Other Moon” en zo schopte ze het eind augustus tot…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goose - "Heaven"

Ons Belgenlandje heeft op muzikaal vlak een aantal vaste waarden en daartoe behoren de mannen van Goose zeker en vast. Tot een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.