Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pinact – “Seams”

Pinact is een straffe punkband die er in slaagt om al hun songs de nodige melodie te geven. Het debuut Stand Still And Rot kwam uit in 2015 en nu is het tijd voor een opvolger. The Part That Know One Knows verschijnt op 25 augustus en daaruit laat de band uit Glasgow al een eerste voorsmaakje horen. “Seams” toont dat de band nog steeds weet hoe ze een sterke punksong kunnen schrijven zonder daar te veel tierlantijntjes aan te hangen.

Hoewel het debuut soms nogal ruw en hard klonk, lijkt het er op dat Pinact hun sound wat meer gepolijst is geworden. Het heeft power-pop invloeden die zo doen denken aan Weezer maar evengoed van Blink-182 kunnen zijn. Het is allemaal heel aanstekelijk en je hebt zo zin om het mee te zingen. Pop dus, maar dan op een punkniveau en dat zit allemaal heel goed in elkaar. Op het eind volgt nog eens een geniale gitaarsolo die iedereen wel kan smaken. Pinact heeft het in zich om met de nieuwe plaat wel eens potten te gaan breken, we zijn benieuwd.

 / 

3404 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Upchuck - "Boss Up"

Al vier jaar maakt Upchuck furore in de undergroundscene van Atlanta, maar 2022 zou zomaar eens kunnen het jaar zijn dat ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alter Bridge - "Silver Tongue"

Rockster Myles Kennedy lijkt van geen ophouden te weten. Begin dit jaar verleende hij zijn stem aan het vierde studioalbum van Slash….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cold Brats - "Cli-Check-Mate"

Punk is helemaal terug, en we krijgen er maar niet genoeg van! De mannen van Cold Brats omarmen de punk(mentaliteit) en steken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.