banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bonzo – “David”

In België zijn er de dag van vandaag heel wat jonge bands. Volgens ons krijgen niet al deze bands altijd de nodige aandacht of herkenning die ze eigenlijk verdienen. Wij van Dansende Beren willen daar dan ook heel graag verandering in brengen en stellen jullie dan ook met heel veel plezier voor aan Bonzo. De band is afkomstig uit Leuven en bestaat uit Thijs, Michiel, Toon en Laurens. Samen maken ze muziek die het best kan worden omschreven als Lo-fi, maar die op bepaalde momenten ook best wel poppy kan klinken. Denk hierbij aan Mac Demarco of Ariel Pink.

De heren van Bonzo hebben vandaag hun nieuwe single met bijhorende videoclip op de wereld losgelaten en dit wilden we jullie zeker niet laten ontglippen. Hun zomerse muziek komt perfect overeen met de temperaturen die zich momenteel in ons land vestigen. Van een ideale timing gesproken. De single “David” klinkt vooral heel erg catchy en doet ons zonder enige moeite wegdromen naar een wereld waar wekkers niet bestaan en waar alcohol en drugs legaal zijn. Wij zijn alvast overtuigd!

Facebook

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lucky Lo - "Mary Mind"

Enkele jaren geleden trok de Zweedse Lo Ersare nog met haar banjo door de straten van Kopenhagen om daar voorbijgangers te overtuigen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yot Club - "Alive"

Yot Club is het lo-fi indieproject van Ryan Kaiser, een jonge muzikant uit Wisconsin. In januari 2019 verhuisde hij naar Mississippi om…
AlbumsRecensies

Ada Lea - one hand on the steering wheel the other sewing a garden (★★★★): Bitterzoete herfstwandeling

In 2019 maakte de wereld voor het eerst kennis met de Canadese lo-fi folkrockartieste Alexandra Levy. Onder het pseudoniem Ada Lea bracht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.