Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bonzo – “David”

In België zijn er de dag van vandaag heel wat jonge bands. Volgens ons krijgen niet al deze bands altijd de nodige aandacht of herkenning die ze eigenlijk verdienen. Wij van Dansende Beren willen daar dan ook heel graag verandering in brengen en stellen jullie dan ook met heel veel plezier voor aan Bonzo. De band is afkomstig uit Leuven en bestaat uit Thijs, Michiel, Toon en Laurens. Samen maken ze muziek die het best kan worden omschreven als Lo-fi, maar die op bepaalde momenten ook best wel poppy kan klinken. Denk hierbij aan Mac Demarco of Ariel Pink.

De heren van Bonzo hebben vandaag hun nieuwe single met bijhorende videoclip op de wereld losgelaten en dit wilden we jullie zeker niet laten ontglippen. Hun zomerse muziek komt perfect overeen met de temperaturen die zich momenteel in ons land vestigen. Van een ideale timing gesproken. De single “David” klinkt vooral heel erg catchy en doet ons zonder enige moeite wegdromen naar een wereld waar wekkers niet bestaan en waar alcohol en drugs legaal zijn. Wij zijn alvast overtuigd!

Facebook

22 mei 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter