Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mura Masa ft. Desiigner – “All Around The World”

Mura Masa behoeft geen introductie meer. Hij is misschien nog maar amper 21 jaar, maar werkte al samen met artiesten als A$AP Rocky en NAO. Terwijl iedereen ongeduldig wacht op zijn eerste debuutalbum, teaset hij na “1 Night” met Charli XCX nu ook met “All Around The World”, zijn samenwerking met Desiigner.  De Coachella toeschouwers kregen deze al in avant-première te horen, maar nu is hij ook officieel uitgebracht

Met zijn vorige hits bewees Mura Masa al dat hij creatief weet om te gaan met zijn soundtafel en zette steevast dynamische en frisse beats neer. “All Around The World” neigt echter meer naar het populaire trap genre en boet dan ook wat in wat betreft creativiteit. In een interview met Complex laat Mura Masa weten dat Desiigner zijn origineel idee eerder binnen het EDM genre viel, zonder al te veel tekst maar enkel een simpele ad-libs. Laat het aan dit producer-wonderkind over om er alsnog een unieke hit van te maken, want een hit wordt het ongetwijfeld. De diepe bassen, sexy stem van Desiigner en opzwepende beats zijn binnenkort in elke club terug te horen.

Op 14 juli brengt Mura Masa zijn langverwachte debuutalbum Mura Masa uit. Stiekem hopen we toch vooral op pareltjes als “What If I Go”.

Facebook / Twitter / Instagram

17 mei 2017

About Author

Laura Ramos


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief