Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Rejjie Snow ft. Joey Bada$$ en Jesse Boykins III – “Purple Tuesday”

Deze prachtige zomerse dag vraagt gewoon om leuke nieuwe singles en daar heeft onze favoriete Ierse rapper, Rejjie Snow, verstandig op ingespeeld. Rejjie Snow werd op de muziekradar gezet wanneer hij op 19-jarige leeftijd zijn eerste EP Rejovich uitbracht. Hiermee wist hij zichzelf in de kijker te werpen en in 2016 tekende hij bij 300 Entertainment, waarna hij de track “D.R.U.G.S” uitbracht. Nu, enkele maanden later, is hij terug met een nieuwe single “Purple Tuesday”.

Voor z’n nieuwe single werkte Rejjie Snow samen met Joey Bada$$ en Jessy Boyckins III, een samenwerking die staat als een huis. Het nummer klinkt heel erg chill, net zoals we van Rejjie Snow gewoon zijn. Binnen negen dagen brengt Rejjie Snow een nieuwe mixtape uit en “Purple Tuesday” is een van de nummers die op deze mixtape terug te vinden zal zijn, dat belooft!

Facebook / Twitter / Youtube / Soundcloud

10 mei 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief