Muzieknieuwtjes

Acht nieuwe namen Pukkelpop, Shelter en Wablief?! verdwijnen!

Muzieknieuwtjes

Acht nieuwe namen Pukkelpop, Shelter en Wablief?! verdwijnen!

Het gerucht deed al even de ronde en nu is het ook officieel bevestigd, Shelter en Wablief?! verdwijnen als podium op Pukkelpop. Minder ruimte dus voor gierende gitaren of Belgische muziek, wat op zich jammer is. Het wordt gecompenseerd door deze meer te verspreiden over andere podia, maar een echte Belpop of metal liefhebber zal hier niet tevreden mee zijn. Lift en Booth, de nieuwe podia van vorig jaar, nemen hun plaats in. Hier geen gierende gitaren of uitsluitend Belgische muziek maar wel weer ‘te ontdekken’ bands op een groter podium. In de Lift zie je ieder dag een ander genre. Urban op donderdag, pop rock op vrijdag en wat ‘harder’ werk op zaterdag. In de Booth vooral Belgische of andere obscure dj’s.

Daarnaast komen met Anna Of The North, Bjeor, DC Salas, DMT Lemons, Forest SwordsRAY BLKSupreems en Témé Tan nog eens acht pareltjes bij op de affiche. Tot slot is ook de podiumverdeling bekend gemaakt. Zo kan je op zaterdag nostalgie beleven in de Marquee met een hele dag stevige gitaren, een soort Shelter dagje. Om de rest van de podiumverdeling te zien, kan je hier terecht. Pukkelpop 2017 vindt plaats van 16 tot en met 19 augustus in Kiewit. Tickets zijn bijna uitverkocht, wees er snel bij.

3618 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
FeaturesInstagramUitgelicht

Nabeschouwing Pukkelpop 2023: Muziek is van iedereen!

Het doek is gevallen, the show’s over. Pukkelpop 2023 was een bij momenten bloedhete editie en dat kwam niet enkel door de…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 4): Overal vuurwerk

De allerlaatste dag van Pukkelpop 2023 was er opnieuw eentje die baadde in een loodzware hitte. Een stralende festivaldag met andere woorden,…
InstagramLiveRecensies

The Killers @ Pukkelpop 2023: Afgelikt, afgesloten

Qua hitmachines uit de vroege jaren 2000 vind je ze tegenwoordig nog amper even relevant als The Killers. Voor een groot deel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.