Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Haim – “Want You Back”

Vorige week was er de terugkeer van Haim met een livesessie van de nieuwe song “Right Now”. De video werd toen geregisseerd door de legendarische Paul Thomas Anderson. Vandaag zijn de zusjes terug met een officiële studioversie van nog maar eens een nieuw liedje. “Want You Back” is de eerste officiële single van de nieuwe plaat Something To Tell You die op 7 juli uitkomt.

Aan het typische Haim recept wordt niet geraakt. De dames zorgen voor hemelse samenzang die aanstekelijk klinken en je de wereld positief laten zien. Ze brengen liefde maar tonen ook de verrassingen die daaruit vloeien. Meer dan de vrolijke samenzangen gemixt met de aanstekelijke melodie is er ook niet te horen, maar dat hoeft helemaal niet. Wij worden spontaan vrolijk van dit soort samengezang. Meer van dat zouden we zeggen!

Site / Facebook / Instagram / Twitter


 

3683 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAIM - "Home"

De eerste reacties op de Barbie-film zijn alvast goed tot uitstekend, maar wij bekijken nog steeds liever de muzikale kant van de zaken….
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 1): Een liefdevol en muzikaal weerzien

De festivalzomer is in volle gang en Down The Rabbit Hole is eindelijk begonnen. Na een regenachtige avond ging het festival vrijdag…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 1): Uitgeregend, maar niet uitgeteld

Het gras van de Werchterse weide was twee zomers lang groener dan ooit, maar gisteren mocht ze eindelijk weer overrompeld worden door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.