Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single VILDE – “Maintain”

Het is alweer tijd om jullie met met nieuwe muziek te bekogelen. Deze keer zetten we onze klauwen in VILDE, het nieuwe muzikale project van Thomas Savage, de voormalige frontman van Kins. Hij bracht al enkele singles uit naar aanloop van z’n debuutplaat dat binnenkort uitkomt, maar deze “Maintain” overtuigt echt van begin tot einde, dus vonden we het nodig dat jullie deze single vandaag zeker en vast hoorden.

Het nummer doet ons af en toe wat denken aan Alt-j, vooral dan de stem van frontman Thomas Savage. Het lied is tegelijk voorzien van zeer aanstekelijke synths en heel stevige beats, waardoor het eigenlijk best wel dansbaar is. Wij zijn alvast heel benieuwd naar de debuutplaat, want we hebben het gevoel dat VILDE tot iets heel groots kan uitgroeien. Een hele sterke single als je het ons vraagt!

Facebook

https://api.soundcloud.com/tracks/318038566%20params=auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true%20width=100%%20height=450%20iframe=true%20/%5D

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Crates - “Sans Rênes”

Er waait een nieuwe frisse wind vanuit Nederland. De band Crates doet met hun debuutsingle “Sans Rênes” hun intrede in onze muzikale…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Greywind - "Am I Asleep?"

Greywind, dat is de naam van het Ierse oudergenotenduo Steph en Paul O’Sullivan dat deze week een nieuwe single op ons afvuurt….
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Hold Steady - Open Door Policy (★★★★): Eigentijdse radeloosheid

Als je bekend bent met de stijl van The Hold Steady, weet je ook ongeveer wat je kan verwachten van hun nieuwste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.