Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Girlpool – “It Gets More Blue”

Nadat de groep begin vorige maand de eerste single “123” uit de opkomende derde plaat Powerplant losten, zijn is Girlpool terug met de nieuwe single “It Gets More Blue”. We hebben het uiteraard over de Amerikaanse folk punk band Girlpool. Zoals eerder gezegd, worden de twee meiden Cleo Tucker en Harmony Tividad momenteel vergezeld door een voltallige band en dat klinkt zeker niet slecht.

Terwijl de eerste single nogal braafjes was, heeft de nieuwe single al heel wat meer ballen aan het lijf. Het klinkt misschien weer typisch zoals Girlpool altijd klinkt, maar de steeds terugkerende gitaarrif is toch echt wel heel aanstekelijk. We zijn er wel nog steeds niet uit of het refrein nu hard of zacht klinkt, het blijft ons een raadsel. De derde plaat Powerplant verschijnt op 12 mei, joepie!

Facebook/ Twitter

10 april 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief