Muzieknieuwtjes

Bazart en Clouseau vormen supergroep Bazeau

Foto Bazart door Geert van de velde

In een wereld waarin de twee populairste Nederlandstalige popgroepen een samenwerking aangaan, willen wij wel leven. We waren dan ook dolgelukkig toen we deze ochtend te horen kregen dat de hype van het moment, Bazart, samen met DE Nederlandstalige groep van de afgelopen jaren, Clouseau, een samenwerking aangaat. De supergroep krijgt de uber catchy naam Bazeau en daarmee willen de bands België nog meer veroveren. “De bedoeling is om het Sportpaleis zeker twintig keer uit te verkopen” zegt Koen Wauters, die een ervaren rot is in dat vak.

Matthieu Terryn ziet ook opportuniteiten in de samenwerking: “Voorlopig worden we enkel door Studio Brussel gehyped, wat op zich erg jammer is. Wij zijn ook Clouseau maar dan met kapsones. Met Bazeau mikken we op alle radiozenders zodat we ook bij het ouder publiek bekender worden en niet enkel op tieners hoeven te rekenen”. Daarnaast benadrukt de zanger ook dat het eens tijd was om een vierde frontman in het gezelschap te krijgen. Het wordt alvast mooi om te zien als moeders en dochters samen buiten zullen komen om de knappe kerels aan het werk te zien. Beide bands zetten al hun concerten even on hold om zo aan de debuutplaat te werken die eind dit jaar moet verschijnen. Een eerste single zou volgens onze bronnen de titel “Samen Sterk” krijgen, we zijn benieuwd!

3432 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2022 (Festivaldag 1): Festivalzomer in schoonheid afsluiten

Terwijl de festivalzomer stilletjes aan op zijn einde loopt, is er naar jaarlijkse traditie nog Crammerock. Het festival is ieder jaar wel…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock maakt affiche compleet met Bazart, Equal Idiots, Flip Kowlier en meer!

We zitten ondertussen alweer halfweg de festivalzomer van 2022, dus is het een soort traditie geworden dat het uitkijken naar Crammerock kan…
LiveRecensies

Lokerse Feesten 2022 (Festivaldag 7): Belgisch vakmanschap van internationaal niveau

Op de Lokerse Feesten werd donderdagavond gereserveerd voor een resem vaste waarden en muzikale nieuwkomers in de Belgische muziekindustrie die ons allemaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.