Muzieknieuwtjes

Bazart en Clouseau vormen supergroep Bazeau

Foto Bazart door Geert van de velde

In een wereld waarin de twee populairste Nederlandstalige popgroepen een samenwerking aangaan, willen wij wel leven. We waren dan ook dolgelukkig toen we deze ochtend te horen kregen dat de hype van het moment, Bazart, samen met DE Nederlandstalige groep van de afgelopen jaren, Clouseau, een samenwerking aangaat. De supergroep krijgt de uber catchy naam Bazeau en daarmee willen de bands België nog meer veroveren. “De bedoeling is om het Sportpaleis zeker twintig keer uit te verkopen” zegt Koen Wauters, die een ervaren rot is in dat vak.

Matthieu Terryn ziet ook opportuniteiten in de samenwerking: “Voorlopig worden we enkel door Studio Brussel gehyped, wat op zich erg jammer is. Wij zijn ook Clouseau maar dan met kapsones. Met Bazeau mikken we op alle radiozenders zodat we ook bij het ouder publiek bekender worden en niet enkel op tieners hoeven te rekenen”. Daarnaast benadrukt de zanger ook dat het eens tijd was om een vierde frontman in het gezelschap te krijgen. Het wordt alvast mooi om te zien als moeders en dochters samen buiten zullen komen om de knappe kerels aan het werk te zien. Beide bands zetten al hun concerten even on hold om zo aan de debuutplaat te werken die eind dit jaar moet verschijnen. Een eerste single zou volgens onze bronnen de titel “Samen Sterk” krijgen, we zijn benieuwd!

3141 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Pukkelpopkwartier (Dag 3): U wilt dansen? U móét dansen!

Na de rappers van donderdag en de gitaren van vrijdag, was het op zaterdag tijd om te dansen. Hoe kon het ook…
InstagramLiveRecensies

Bazart + Yong Yello @ Werchter Parklife: 'Fuck corona'

‘Ge hebt geen idee hoe blij we zijn. ‘t Is zo fucking lang geleden.’ En of we Mathieu Terryn gelijk moesten geven….
FeaturesInstagramInterviewsUitgelicht

Interview Andries Beckers: 'Bij ons moet het kunnen gaan van Ayco Duyster tot De Romeo's'

Wat in de nillies exclusief bedoeld leek te zijn voor Apple iPod-eigenaars en amateur-radiomakers, groeide de afgelopen twee jaar uit tot het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.