Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single STUFF. – “Fulina”

Onze Belgische trots STUFF. is terug met hun tweede album Old Dreams New Planets. Hiervan konden we een kleine twee weken geleden “Strata” uit beluisteren, een single die ons al van onze sokken wist te blazen. Nu krijgen we een tweede voorsmaakje van het album: “Fulina”.

Naar goede gewoonte weet dit vijftal uitstekend uiteenlopende stijlen te combineren. Niet in een slordig lappenwerk, maar in een uniek resultaat die al die ideeën weet samen te vatten. “Fulina” klinkt op het eerste zicht rustgevend en warm dankzij de zachte klanken van de akkoorden. Er zit echter veel meer onder dit deken. Deze single draagt een brede en open ruimte aan klanken, waar ze toch veel complexiteit in stoppen. Op de juiste momenten kruipen er mooie details in die het geheel net zo kleurrijk maken als de prachtige albumhoes die het album van deze single verzorgt. Wanneer het allemaal iets te dromerig begint te klinken, zorgen de drums er echter voor dat het nummer in avontuurlijke hoeken wordt gewrongen.

Met deze twee spannende singles op zak zal het uitkijken worden naar 28 april, de datum dat hun album Old Dreams New Planets verschijnt.

Website / Twitter / Youtube / Facebook

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Your Old Droog - "DBZ" (feat. Denzel Curry & Method Man)

Your Old Droog is een atypische rapper. Bekendheid is niet aan hem besteed, marketing laat hem koud en de mainstream is de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single High Fade - “The Jam”

Oh, wat zijn we fan van High Fade. Harry Valentino (gitaar/zang), Oliver Sentance (bas) en Calvin Davidson (drums/zang) hebben elk een kop…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.