Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Wavves – “Animal”

Begin deze maand kondigde Wavves hun nieuwste album You’re Welcome aan. Dit ging gepaard met de release van twee dikke vette singles, “Daisy” en “You’re Welcome”. Het album verschijnt op 19 mei via Ghost Ramp Label en deze datum begint steeds dichter en dichter te komen. Daarom leek het voor de band een goed idee om vandaag de nieuwe single “Animal” uit te brengen.

Terwijl de eerste twee singles nogal stevig en rechtdoor klonken, klinkt de nieuwste single iets zachter en doet het ons af en toe wat aan een slappe popsong denken. Het is zeker en vast niet slecht, maar toch kwamen de vorige twee singles iets harder bij ons binnen. Ook de zang is niet altijd optimaal, al zijn we dat al een beetje gewoon van de groep. Laat het nieuwe album maar komen jongens, we zijn nu wel echt heel benieuwd aan het worden.

Facebook / Twitter

22 maart 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief