Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wavves – “Animal”

Begin deze maand kondigde Wavves hun nieuwste album You’re Welcome aan. Dit ging gepaard met de release van twee dikke vette singles, “Daisy” en “You’re Welcome”. Het album verschijnt op 19 mei via Ghost Ramp Label en deze datum begint steeds dichter en dichter te komen. Daarom leek het voor de band een goed idee om vandaag de nieuwe single “Animal” uit te brengen.

Terwijl de eerste twee singles nogal stevig en rechtdoor klonken, klinkt de nieuwste single iets zachter en doet het ons af en toe wat aan een slappe popsong denken. Het is zeker en vast niet slecht, maar toch kwamen de vorige twee singles iets harder bij ons binnen. Ook de zang is niet altijd optimaal, al zijn we dat al een beetje gewoon van de groep. Laat het nieuwe album maar komen jongens, we zijn nu wel echt heel benieuwd aan het worden.

Facebook / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single cleopatrick - "OK"

Ze kennen elkaar al vanaf de kleuterklas, hebben hun passie ontdekt in het lager, en maken sinds het middelbaar hun eigen muziek….
InstagramLiveRecensies

Tash Sultana @ OLT Rivierenhof: High worden zonder drugs

Gisteravond nam Tash Sultana ons mee op een psychedelische rondtrip door hun universum. Het was vertrouwd, maar toch verrassend. Het genderfluïde, multi-instrumentale…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Interpol - The Other Side of Make-Believe (★★★): Eetstokjes in een rokerige bar

De New Yorkse band Interpol heeft intussen een carrière van meer dan twintig jaar op de teller, en op die tijd is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.