Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Perfume Genius – “Slip Away”

Mike Hadreas, beter gekend als Perfume Genius heeft zonet een nieuwe single gelost. Mike is al een tijdje bezig met het maken van muziek, het begon allemaal met de release van z’n debuutalbum Learning, dat verscheen in 2010. Het is echt pas vanaf 2014, met de release van z’n derde album Too Bright, dat Perfume Genius als artiest wat erkenning begon te krijgen. Vandaag, drie jaar na z’n laatste album, lost hij een nieuwe single, genaamd “Slip Apway”.

Het nummer “Slip Away” is dus de eerste single uit z’n vierde album No Shape, dat uitkomt op 5 mei. Mike Hadreas liet weten dat hij voor z’n nieuwste album een ‘bigger sound’ wou creëren. We kunnen hem alvast meegeven dat de nieuwe single heel groots en bombastisch klinkt. Het is een iets minder toegankelijke popsong met op sommige momenten een overload aan drums, maar er zijn ook heel rustige stukken waarin de stem van Mike Hadreas de hoofdrol inneemt. Het nummer duurt maar drie minuten maar voelt wel heel krachtig aan. De bijhorende videoclip is zeker ook de moeite om eens te bekijken. Laat dat volgende album maar komen!

Facebook/Twitter

 

Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
AlbumsRecensies

James Walker – Great Deceiver (★★★★): Nummers die je aan je ex doen denken

Drie jaar na de release van zijn eerste album is James Walker terug met nieuw materiaal. De singer-songwriter is geboren en getogen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maths Time Joy & Kevin Garrett -"Two Steps"

Vandaag werd het nieuwe nummer “Two Steps” van Maths Time Joy samen met Kevin Garrett op de wereld losgelaten. Dat dit nummer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.