Muzieknieuwtjes

Zeven nieuwe Rock Werchter namen met o.a. Beth Ditto en Milky Chance

De affiche van Rock Werchter is nu bijna compleet met de zeven nieuwe namen die zijn gelost voor deze week. Voor donderdag komt er één nieuwe naam bij: Beth Ditto van Gossip komt de wei overtuigen van haar solo kunsten. Voor vrijdag zijn er drie nieuwe namen bekend gemaakt: de Britse rockgroep The Pretenders, het Duitse electro-folk duo Milky Chance en het eerder onbekende, maar dromerige Toothless. Op zaterdag komen de girl power indie rock band Warpaint en de singer songwriter Thurston Moore. Als laatste komt er de hiphop zangeres Noname bij, die op zondag voor het eerst haar rapkunsten mag tonen op Rock Werchter.

Een overzicht van de reeds bevestigde namen:
Donderdag 29 juni: Kings of Leon, Arcade Fire, The Chainsmokers, Imagine Dragons, Lorde, Prophets of Rage, Agnes Obel, Mark Lanegan Band, Mura Masa, Savages, Cigarettes After Sex, Declan McKenna, Het Zesde Metaal, Tout Va Bien, Warhola, Whitney, Beth Ditto
Vrijdag 30 juni: Radiohead, James Blake, Oscar And The Wolf, Royal Blood, Bazart, Birdy, Dua Lipa, Future Islands, Jain, Kaleo, Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, Warhaus, White Lies, Maggie Rogers, Tamino, Vuurwerk, The Pretenders, Milky Chance, Toothless
Zaterdag 1 juli: Linkin Park, System Of A Down, Blink-182, Above & Beyond, Bonobo (live), Crystal Fighters, Jimmy Eat World, Kodaline, Passenger, Seasick Steve, Blues Pills, Charli XCX, Frank Carter & The Rattlesnakes, Glass Animals, J. Bernardt, Machine Gun Kelly, Sohn, Warpaint, Thurston Moore
Zondag 2 juli: Foo Fighters, alt-J, Soulwax, Dropkick Murphys, G-Eazy, The Kills, The Lumineers, Rae Sremmurd, Rag’n’Bone Man, Tourist LeMC, Benjamin Clementine, Cage The Elephant, Fatima Yamaha, Nothing But Thieves, Noname

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Thurston Moore - BY THE FIRE (★★★★): Een psychedelische trip, voor echt deze keer

Thurston Moore ziet het groots. De laatste jaren bleven de verwezenlijkingen van zijn kant ons maar toestromen. Van geïmproviseerde solo-optredens tot minutieus…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thurston Moore – "CANTALOUPE"

Thurston Moore heeft niet stilgezeten na het uiteengaan van Sonic Youth. “Cantaloupe” is de tweede single van zijn zevende soloalbum By the Fire dat 25…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thurston Moore – “Strawberry Moon”

Thurston Moore blijft zich tijdens de lockdown ijverig en politiek geëngageerd bezighouden. Hij schopte ons al een rock ‘n’ roll geweten met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.