Nieuwe singles

Nieuwe single Dolly Spartans – “Hanging Out”

Leuke bandnamen, het is altijd een meerwaarde om aangesproken te worden. Ook bij Dolly Spartans hadden we een positief gevoel, en we werden niet teleurgesteld. De garage pop band uit New York heeft al heel wat meegemaakt. Hun eerste gitarist raakten ze kwijt aan een overdosis drugs en dat liet sporen na. In plaats van de band stop te zetten, richtte de frontman zijn emoties op Time Sides With No One de nieuwste EP die op 31 maart uitkomt. Vandaag lossen ze daar “Hanging Out” uit en het is allesbehalve een treurig nummer.

De song zelf gaat niet over de dood maar wel over problemen. “Wanneer je uitgaat en er negatieve emoties in je hoofd afspelen, kan het wel eens een zure avond worden”, krijgen we te horen. Toch is er weinig negativiteit in de muziek, het klinkt catchy en opgewekt. Het refrein blijft gemakkelijk hangen en de dromerige gitaren nemen je mee in het chaotische brein van de frontman. Op “Hanging Out” gaat het er af en toe wat stevig aan toe maar blijft het vooral lekker vrolijk. Denk aan Fidlar, Dune Rats en andere pret garage rockers maar dan met betere vocals. Leuke band die we in de gaten zullen houden, hopelijk jij ook!

Facebook / Instagram / Twitter

15 maart 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief