Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hearty Har – “Can’t Keep Waiting”

Ze bestaan al sinds 2012 maar bekend zijn ze helemaal niet. Heart Har staat dan ook vooral in eigen land bekend voor hun verrassende liveshows waarin ze moderne psychedelica en classic rock mengen. Een band met een sterke live-reputatie, die moeilijk datzelfde gevoel op een plaat krijgt om. Met “Can’t Keep Waiting” is het wat ons betreft toch aardig gelukt. Denk aan een mix tussen The Black Keys en The Sheepdogs en gooi er nog wat The Rolling Stones bovenop. De song werd gemasterd door Brian Lucey (Black Keys, Arctic Monkeys, The Kills) en het artwork werd ontworpen door Mike Zimmerman (Car Seat Headrest, Shamir, The Lemon Twigs). Met zoveel talent moet die song wel fantastisch zijn.

Al van bij het begin voel je de groove in de song naar boven komen. Als een saxofoon zich dan nog eens komt moeien, dan ben je helemaal mee. Het is alsof een bliksemschicht je in het centrum van je hart raakt en je niet anders kan dan hyperkinetisch beginnen te dansen. Een lekkere melodie en fijne zang maken dit een top blues garage rock nummertje dat je van bij een eerste luisterbeurt ook meteen kan meezingen. Catchy, aanstekelijk en boordevol lekkere instrumenten. De perfecte soundtrack voor in een bruine kroeg met enkele cowboys rijdend op een stier. Een tip: de song is gratis te downloaden op hun Bandcamp pagina.

Bandcamp / Facebook / Instagram

9 maart 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief