Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Laura Marling – “Nothing, Not Nearly”

Laura Marling is een naam die al even meegaat. De Britse zangeres is ondertussen een van de vaste waarden in de folkmuziek, naast Mumford and Sons en andere grote kleppers. Ze bracht al 6 studioalbums uit, wat toch wel opmerkelijk is voor een 27-jarige artieste. Tijdens haar eerste periode als zangeres werd Marling zelfs eens geweigerd in een van haar eigen optredens omdat ze te jong was. Toen besloot ze gewoon een optreden te geven aan haar fans, in het steegje naast de zaal.

“Nothing, Not Nearly” is al de vierde single van haar nieuwe album Semper Femina, dat uitkomt op 10 maart. Het is een liedje zoals je het zou verwachten als je aan Laura Marling denkt met gitaren en haar eigen stem in de hoofdrol. Toch kunnen we deze single helemaal niet als afknapper beschouwen, want dit soort singles is ook exact wat we verlangen van de Britse zangeres. Ze creëert een gezellige sfeer waarbij je automatisch een hele dag wilt luieren in je zetel met een kop koffie. Als Marling in het midden van de song dan nog eens uitpakt met een gitaarsolo, heeft ze ons helemaal mee! “Nothing, Not Nearly” is de ideale, trage folk-rocksong die je nodig hebt om deze regenachtige winterdagen door te komen.

Facebook / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Engine Kid - "Angel Dust"

Engine Kid, een verborgen parel van de post-hardcore, brengt op 12 juni al hun werk uit op maar liefst zes lp’s. Everything…
FeaturesNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" (26 april - 2 mei)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.