Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Laura Marling – “Nothing, Not Nearly”

Laura Marling is een naam die al even meegaat. De Britse zangeres is ondertussen een van de vaste waarden in de folkmuziek, naast Mumford and Sons en andere grote kleppers. Ze bracht al 6 studioalbums uit, wat toch wel opmerkelijk is voor een 27-jarige artieste. Tijdens haar eerste periode als zangeres werd Marling zelfs eens geweigerd in een van haar eigen optredens omdat ze te jong was. Toen besloot ze gewoon een optreden te geven aan haar fans, in het steegje naast de zaal.

“Nothing, Not Nearly” is al de vierde single van haar nieuwe album Semper Femina, dat uitkomt op 10 maart. Het is een liedje zoals je het zou verwachten als je aan Laura Marling denkt met gitaren en haar eigen stem in de hoofdrol. Toch kunnen we deze single helemaal niet als afknapper beschouwen, want dit soort singles is ook exact wat we verlangen van de Britse zangeres. Ze creëert een gezellige sfeer waarbij je automatisch een hele dag wilt luieren in je zetel met een kop koffie. Als Marling in het midden van de song dan nog eens uitpakt met een gitaarsolo, heeft ze ons helemaal mee! “Nothing, Not Nearly” is de ideale, trage folk-rocksong die je nodig hebt om deze regenachtige winterdagen door te komen.

Facebook / Twitter

Related posts
LiveRecensies

Roadburn 2022 (Dag 3): Dynamiekverschillen

Roadburn Festival heeft een duidelijke missie: de metalwereld ontdoen van alle clichés waaronder het verstikt. Metal blijft helaas heel erg vaak in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SONS - "Nothing"

Sinds SONS in 2018 StuBru’s De Nieuwe Lichting won, ging het extreem hard voor de band. In een mum van tijd groeide…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Engine Kid - "Angel Dust"

Engine Kid, een verborgen parel van de post-hardcore, brengt op 12 juni al hun werk uit op maar liefst zes lp’s. Everything…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.