Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beach Fossils – “This Year”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beach Fossils – “This Year”

De Amerikaanse indie rockband Beach Fossils heeft vandaag een nieuwe single uitgebracht. In de periode van 2009 tot heden brachten ze ondertussen al enkele EP’s en drie volwaardige langspelers uit. Die laatste, Clash The Truth, dateert al van 2013. Het is dus echt wel een tijdje stil geweest rond de band. Gelukkig komt daar heel binnenkort verandering in want vandaag maakten ze de releasedatum van hun vierde album Somersault bekend. Deze zal vanaf 2 juni overal te koop zijn.

De nieuwste single “This Year” is alvast een mooi voorsmaakje van de plaat. Na één simpele luisterbeurt blijft het deuntje al hangen en dat kan alleen maar een goed teken zijn. Het klinkt doorgaans heel dreamy en poppy en doet ons eigenlijk wat denken aan Real Estate. Als we eerlijk mogen zijn, echt origineel klinkt het niet meteen, maar toch is dit dromerige indie rock van de bovenste plank als je het ons vraagt! De zomer is nu al in het land, en het is nog maar begin maart, hoezee.

Related posts
AlbumsRecensies

Ride - Interplay (★★½): Psychedelia voor spek en bonen

Toen Ride in 2019 hun tweede comebackalbum This Is Not A Safe Place uitbracht, merkten we op dat de shoegazepioniers zich eindelijk…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cardinals – “If I Could Make You Care”

Afkomstig uit de Ierse stad Cork, vormen Euan Manning, Finn Manning, Darragh Manning, Kieran Hurley, Aaron Hurley en Oskar Gudinovic samen Cardinals….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luke Hemmings - "Shakes"

Dat Luke Hemmings niet enkel goed is als de frontman van 5 Seconds of Summer is, wisten we al even. In 2021…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.