Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beach Fossils – “This Year”

De Amerikaanse indie rockband Beach Fossils heeft vandaag een nieuwe single uitgebracht. In de periode van 2009 tot heden brachten ze ondertussen al enkele EP’s en drie volwaardige langspelers uit. Die laatste, Clash The Truth, dateert al van 2013. Het is dus echt wel een tijdje stil geweest rond de band. Gelukkig komt daar heel binnenkort verandering in want vandaag maakten ze de releasedatum van hun vierde album Somersault bekend. Deze zal vanaf 2 juni overal te koop zijn.

De nieuwste single “This Year” is alvast een mooi voorsmaakje van de plaat. Na één simpele luisterbeurt blijft het deuntje al hangen en dat kan alleen maar een goed teken zijn. Het klinkt doorgaans heel dreamy en poppy en doet ons eigenlijk wat denken aan Real Estate. Als we eerlijk mogen zijn, echt origineel klinkt het niet meteen, maar toch is dit dromerige indie rock van de bovenste plank als je het ons vraagt! De zomer is nu al in het land, en het is nog maar begin maart, hoezee.

Related posts
AlbumsRecensies

Stars - From Capleton Hill (★★★): Twintig jaar actief en nog even somber als altijd

Voor het eerst in vijf jaar komt de Canadese band Stars weer met een album op de proppen. Wij zouden de band…
AlbumsRecensies

Crystal Eyes - The Sweetness Restored (★★★): De klok uit het oog verloren

Even klaarheid stellen voor de liefhebbers van zware metalen: deze review heeft betrekking op de Canadese indierockband Crystal Eyes en die is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alex G – “End Song”

Een tijdje terug ontdekten we dat Alex G de muziek mocht schrijven voor de film We’re All Going To The World’s Fair….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.