Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single La Plage – “Romeo”

De Luikse band La Plage is al een tijdje bezig, maar 2017 belooft een stroomversnelling te brengen in dit project. Vorige zomer brachten ze nog de EP Saint-Antoine uit. Deze zes songs bleven iets te veel onder de radar ondanks dat ze zowel toegankelijk als origineel en kwalitatief waren. Nu zetten ze hun werk verder op de nieuwe single “Romeo”.

De sound op deze single is alles wat we van deze band gewend zijn. Popmuziek die heerlijk zomers klinkt, tegelijk fris maar ook vol en meeslepend. Het nummer is gedreven door holle gitaargeluiden en speelse synths, maar wat het nummer echt maakt zijn de vocals. Deze zijn zacht, zoet, bijna schattig en maken het geheel prachtig melodisch. Toch is het niet een en al vlotheid op deze single. “Romeo” neemt net zoals veel andere nummers van La Plage onverwachte wendingen. Een vreemd brugje stuurt het lied in een andere richting waarna het toch op z’n pootjes terecht komt.

“Romeo” overtreft het vorig werk van La Plage niet. Het is eerder een leuke toevoeging aan het groeiende repertoire waar we in 2017 nog veel meer van mogen verwachten. Zo kunnen we toch afleiden uit deze teaser die de band verspreidde. Wie alvast meer van deze band wil zien, zal op donderdag 16 februari naar de Botanique moeten afzakken voor hun Saint-Antoine EP voorstelling.

Facebook / Twitter

 

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Amanda Tenfjord - "Plans"

We zijn nog geen week na de finale van het Eurovisiesongfestival of de eerste lading nieuwe singles van enkele deelnemers zien het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Axelle - "Candy Crush"

De afgelopen week werd zeer duidelijk dat de wereld zich zoetjes aan weer mag opmaken voor de talloze zwoele, zomerse dagen die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single UPSAHL - "Monica Lewinsky"

De Amerikaanse wervelwind pronkte recent nog op het podium van de Ancienne Belgique als voorprogramma van FLETCHER, waar ze met zekerheid heel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.