Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Shanghai Blues – “Night Tears”

Enkele maanden geleden lieten we jullie al kennis maken met Shanghai Blues uit East Londen. Toen met het catchy debuut “Run” en de mannen zitten niet stil want zo’n drie maanden later komen ze al met een opvolger. Nog steeds houden ze het midden tussen bands als Catfish & The Bottlemen, Moose Blood en The Maccabees. Het werkt aanstekelijk en blijft plakken, iets wat wij maar al te graag promoten.

“Night Tears” schiet meteen in actie met een snedige gitaar die je in het nummer sleurt. Stevige drums en een penetrerende gitaar die zo in de hersenen blijft steken. Ook hier slagen ze er weer in om catchy refrein te maken, straffe mannen. Dynamisch en boordevol energie meer hebben wij niet nodig.  Als klap op de vuurpijl krijgen we nog een B-kantje en dat iets rustiger begint maar ook weer uitmondt in een leuk einde. Toch is vooral de single een straf staaltje pop punk, hou ze in de gaten die mannen.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

7 februari 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief