Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Videopremière Soviet Grass: Chapter 2 – “Interstellar”

Enkele weken terug hadden we de eer en het genoegen om het eerste deel van het videoclip saga van Soviet Grass te premièren. Vandaag komen ze met het tweede, afsluitende deel op de proppen. “Interstellar” brengt de band terug in mysterieuze sferen. Het bevat mist, spanning en reuring en eindigt in een ware thriller.

De song zelf ligt in het verlengde van “Black Gold” maar focust zich meer op de laidback instrumenten. Een gezapige song die perfect bij de beelden past en ook ontploft wanneer de spanning ten top schiet. Kijk en oordeel vooral zelf en hou Soviet Grass in de gaten, de mannen hebben immens potentieel.

Facebook

6 februari 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief