Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sorority Noise – “No Halo”

Sorority Noise is een band die gevormd is in 2013, afkomstig uit de Verenigde Staten. Het is een moeilijke opgave om deze band aan een bepaald genre toe te wijzen, want hun muziek is een mengelmoes van verschillende stijlen zoals emo, indierock, post-rock,… In combinatie met de emotionele stem van frontzanger Cameron Boucher zijn de liedjes van deze groep dus zeer makkelijk te herkennen. In hun relatief korte  geschiedenis onderging de band al door heel wat positiewissels. Op dit moment is slechts 50 procent van de originele band nog actief in de groep.

De single “No Halo” werd vorige week gelost en is een voorsmaakje voor het nieuwe album You’re not as _ as you are, dat verschijnt op 17 maart bij Triple Crown Records. Het is een zeer emotioneel beladen nummer, wat je niet enkel kan merken aan de bloedeerlijke lyrics maar ook aan rauwe emoties in de stem van de zanger en de opdwepende gitaarlijnen. Dat dit lied uitbarst van de gevoelens, is helemaal niet zo verbazend als je weet dat het geschreven is na het overlijden van een vriend. Deze single doet ons absoluut verlangen naar het album en wij willen deze (voorlopig) relatief onbekende groep zeker aanraden aan iedereen die houdt van stevige indierock met een tikkeltje emo.

Site / Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
AlbumsRecensies

Peach Pit - From 2 to 3 (★½): Een verwaterde versie van zichzelf

We hebben nog levendige herinneringen van onze eerste kennismaking met Peach Pit. Op een dag zaten we door ons Facebook nieuwsoverzicht te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Malady - "Round The Bend"

Er bestaat een fenomeen ‘the 20-year rule’, wat inhoudt dat een trend twee decennia nodig heeft om uit te sterven en weer…
AlbumsFeatured albumsRecensies

caroline - caroline (★★★★½): Geduld is een schone deugd

Uit Britse klei kan je blijkbaar de beste nieuwe rockbands boetseren. Pas als je eens een lijstje maakt van al het gitaargeweld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.