Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Real Estate – “Darling”

Als er één band zich de hedendaagse dreampop lo-fi koning mag noemen, is het Real Estate wel. De band rond Martin Courtney laat iedereen constant wegdromen op hun zoete deuntjes die simpel maar aanstekelijk klinken. Ideale muziek voor op een roadtrip of voor een avondje in de zetel. De laatste plaat van de mannen, Atlas, dateert alweer van 2014. Hoog tijd om met wat nieuws op de proppen te komen. Op 17 maart komt de nieuwe plaat In Mind uit, nu delen ze een eerste single.

In de tussentijd gingen de leden van Real Estate afzonderlijk aan het werk en dat leverde verschillende zijprojecten op. De grootste verandering komt er wel door het vertrek van stichtend lid Matt Mondanile. Toch wijzigt dit niets aan de sound van de band. Nieuwe single “Darling” klinkt even aanstekelijk en dromerig als al hun vorig werk. Een lome ritmesectie, gemoedelijke gitaren en de romantische stem van Martin Courtney als leidraad. Een beetje rust in een veel te drukke wereld, meer moet dat niet zijn.

Site / Facebook / Twitter

24 januari 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief