Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Becca Stevens – “Queen Mab”

Tijd voor een vrouwenstem die je meevoert naar een andere wereld. Becca Stevens is een klassiek-geschoolde jazz zangeres en gitariste. Haar vierde plaat Regina komt uit op 24 maart en wordt een mix van pop, jazz, R&B, folk en klassieke elementen, telkens met Stevens’ magische stem als leidraad. Op Regina hoor je onder andere ook Laura Mvula en werkte Stevens samen met de legendarische David Crosby (the Byrds en Crosby, Stills &Nash!).

De eerste single uit Regina is het betoverende “Queen Mab”. De eerste minuut van het nummer wordt helemaal gedragen door Stevens’ stem. Daarna zorgt de beat ervoor dat het lied niet mis staat op zowel je feest-opwarm-playlist op zaterdag als je chill-playlist op zondag. Die “Queen Mab” uit de titel is een fee uit Romeo & Julia waarvan je niet goed weet of ze goed of slecht is. Becca Stevens maakte er een nummer over waar ze al haar muzikale talenten inzet en shakespeareaans durft uitweiden om daarna telkens terug te keren naar die prachtige beat uit het refrein.

In mei 2017 staan er samen met jazz ensemble Snarky Puppy al wat concerten in Europa gepland, maar het is nog wachten op een kans om Becca Stevens live aan het werk te zien in België.

Site / Facebook Twitter / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lao Gan Ma - "The Honey Badger"

Nadat Lao Gan Ma twee jaar geleden hun debuutalbum Bolingo uitbracht, bleef het even stil rond de groep, althans zo leek het….
InstagramLiveRecensies

Father John Misty @ Ancienne Belgique (AB): De vrijzinnige predikant en zijn koor

Chloë and the Next 20th Century was als album een even grote stijlbreuk als men kon verwachten van een artiest als Father…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Too Noisy Fish - "The Plum Blossom"

Alle liefhebbers van het zachtere jazzwerk kunnen vandaag hun hart ophalen, want het is zo ver! De nieuwe single van Too Noisy…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.