Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Videopremière Soviet Grass: Chapter 1: “Black Gold”

Soviet Grass is een band uit Brugge. De band tourde vorig jaar met Balthazar door Europa en ging ook in Zwitserland op tour met Heymoonshaker. Ondertussen gaat het snel en kregen ze een contract bij 3S Bookings in Nederland en La Belle Chic in Zwitserland. Met al deze referenties op zak, konden ze spelen op Zwarte Cross in Nederland en Leffingeleuren in België. Niet zo lang geleden nog, verkochten ze de Charlatan uit. De carrière van Soviet Grass zit dus in een stroomversnelling en we zijn blij dat we zowel deel één als deel twee van hun videoclip-saga kunnen premieren.

De eerste clip is er een voor “Black Gold”, de eerste single van de nieuwe Interstellar EP. De song is een rustig nummertje onder leiding van de zware stem van zanger. Denk aan de minder agressieve songs van Triggerfinger of een meer bluesy Balthazar. Alternatieve rock die nooit echt explosief wordt, maar dat hoeft ook niet. Een gezapige sfeer die er mee voor zorgt dat je van bij het begin in het verhaal wordt gezogen.

Facebook

14 januari 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief